Skills #4 Karma Management

Graag nodigen we jullie uit voor de vierde avond uit onze reeks Skills voor de Next Economy, a.s. maandag 18 april om 19.30u in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

Editie 4 gaat over Karma Management, oftewel waardecreatie voor gevorderden. Goed doen en geld verdienen zijn gek genoeg van elkaar losgeslagen en dat moet anders. Voor de next economy zoeken we een nieuwe balans tussen eigenbelang en impact, winst en karma. Dit wordt concreet door te kijken naar de individuele ondernemer. Met welke business case kun je de wereld redden? Hoe reken je af op impact? Hoe werk je aan impact, maar zorg je ook voor jezelf? Hoe bouw je een bedrijf op basis van goed karma?

We zijn bijzonder trots op de volgende gasten:

  • Laurens de Groot gebruikt de winst van het snelgroeiende Skycap voor zijn stichting Shadowview, die drones en andere technologie inzet voor de wildlife-bescherming. Kijk hier een van zijn afleveringen op Discovery Channel: Ivory Wars.
  • Talitha Muusse zet de nieuwe generatie in voor duurzame innovatie. Ze initieerde de Duurzame Jonge 100 , is het jongste lid in de raad van toezicht van MVO Nederland en zet nu een incubator op voor duurzame energieprojecten.
  • Roelof Prins is de directeur van impact-investeringsfonds de Verre Bergen. Hij financierde onder andere ‘s lands eerste maatschappelijke makerspace en kocht onlangs honderd private woningen voor nieuwe vluchtelingen.

Zij werpen hun licht op karma management, en reflecteren bovendien live op de pitches van enkele jonge impact ondernemers.